Abracadabrant

Bine ati venit pe blogul meu!







Daca ati ochit ceva, aveti nelamuriri sau vreti poze ale unor produse(pe alte culori decat cele postate), dati-mi un mail sau dati-mi add pe mess: bubblingbubblesss@yahoo.com







Pentru comenzi dati-mi mail cu linkul produsului, numele intreg si adresa completa. Voi lua in considerare comanda doar cand avansul de 50% va fi platit(bani depusi pe card sau in mana).Informatiile pentru depunerea banilor pe card vi le trimit pe mail. Pretul final e cel afisat langa poze, pentru comenzi din alte judete va mai fi si costul de transport. Pentru orice alte intrebari da-ti-mi add pe mes.





Produsele ajung in 7-14 zile de cand plasez comanda. Trimit colet in orice oras(eu sunt din SV), costul transportului e suportat de cumparator.Nu accept returnari decat in cazul in care am gresit comanda.







Urmatoarea comanda: 15 Martie







Intrati si pe http://bubblingbubblesss.hi5.com/ pentru mai multe produse si pentru poze de la comenzile anterioare



Marimi

S:
Bust: 70-80 cm;
Latime umeri: 37-38 cm;

M:
Bust:80-90cm;
Latime umeri:37-38cm;

L:
Bust:90-99;
Latime umeri: 37-42cm;

XL:
Bust: 100-106;
Latime umeri: 39-40;
(la tricourile de baieti43-47cm)

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!!



Din pacate voi renunta pentru o perioada destul de mare sa mai fac comenzi. In cel mai bun caz voi mai da o comanda in martie. Voi incepe sa postez articole noi tot din perioada aceea, iar pe mail voi raspunde mai rar decat de obicei.

luni, 20 decembrie 2010

PE STOC

Marimea M spre L, culoare: rosu, Pret: 125 RON




Marime: M spre S, Culoare: alb spre crem, Pret: 125 RON

sâmbătă, 4 decembrie 2010

ANUNT!!! Cititi va rog

Din pacate, din decembrie transportul s-a scumpit considerabil, ceea ce inseamna ca toate produsele postate pana in acest moment se scumpesc cu 5-10 lei(bluzele, rochiile cu 5 lei, iar paltoanele, gecile cu 10 lei). Produsele pe care le voi posta de acum nu vor suferi nicio schimbare, pretul afisat va fi cel corect. Persoanele care au produse la comanda de pe 1 decembrie nu vor plati nimic in plus. Urmatoarea comanda probabil o voi da pe 13 decembrie si va ajunge pana de Craciun. Imi pare rau pentru aceasta situatie.

Sarbatori fericite tuturor!!

vineri, 3 decembrie 2010

Geaca iarna 90 RON

miercuri, 1 decembrie 2010

Palton toamna 125 RON